Lån/leie av lokaler

KulturArena Aurskog-Høland har flere lokaler som kan lånes / leies i Haldenveien 123, Bjørkelangen.

Last ned våre leiepriser (PDF)

Last ned generelle leievilkår (PDF)

Last ned tekniske spesifikasjoner, Bråte kultursal (PDF)

Last ned tekniske spesifikasjoner, Bjørkelangen (PDF)

Last ned tekniske spesifikasjoner, Rømskog Kulturhus (PDF)

Last ned oversikt over lokaliteter på Rømskog (PDF)

Last ned branninstruks, Bråte kultursal (PDF)

Last ned branninstruks, Kultursalen på Bjørkelangen (PDF)


Lokaler Bjørkelangen

Kultursal

Kultursalen har plass til 357 i amfi med tillegg av 6 rullestolplasser som også har plass til ledsager, totalt inntil 369 plasser. Med amfiet skjøvet inn kan det være 500 publikummere stående.

Salen har stort sceneareal (bred og dyp) på flatt gulv, elektroakustisk system levert av Yamaha med Vivace styringsenhet som gir godt medhør på scenen uten bruk av monitorer, og enkel justering av etterklangstid mellom ulike typer innslag i området 0,8 – 2,2s. Systemet kan brukes med og uten PA. Det er laget en egen romslig orkesterscene til bruk ved musikaloppsettinger over lageret bak hovedscenen.

Helfigurspeil og sminkebord i lageret bak scenen, 60m2 sceneplattinger, korbenker til 100 sangere, fastmontert PA, standard lys inkl. bevegelig lys, digitalt flygel Yamaha CVP709GP, Yamaha C7X akustisk flygel, Yamaha Live Custom trommesett med god cymbalpakke, projektor, talerstol med enkel betjening, og trådløse mikrofoner.

Kultursalen leies ut til svært gunstige priser. Leien inkluderer det vi besitter av utstyr. Stemming av flygel vil komme som tillegg, det samme vil bruk av teknisk kompetanse utover den enkle betjeningen av lyd og lys som leietaker selv kan forestå via iPad (Bruk av miksebord for lyd og lys krever innleid tekniker godkjent av vår teknisk ansvarlige).
Se leiepriser. Booking: bookingkultur@ahk.no

  

Øvingsrom

KulturArena Aurskog-Høland har rom til ulike formål og i ulike størrelser som kan lånes og leies avhengig av hvilken aktør du er.

Ad Lib, øvingsrom for band

Rommet - som er ca. 35m2 - kan lånes gratis til øving av lokale aktører.

Utstyr i rommet er PA bestående av to Mackie SRM650 med to SRM1850 subhøgtalere og ProFX16v2miksebord, Yamaha Stage Custom trommesett med Zildjan A Custom cymbalpakke, Yamaha C4 og Roland FP60 stagepiano, Hartke VX3500 bassforsterker og Boss Katana 100 gitarforsterker (Roland GA-FC footswitch og vokalmikrofoner kan lånes på forespørsel), samt projektor.

Utstyret som står i rommet finnes også i en rekke andre rom på anlegget som barn og unge kommer i kontakt med gjennom undervisning i grunnskolen og kulturskolen. Vi håper at det skal bidra til å stimulere til økt aktivitet blant barn og unge J

 

Musikkrom / aktivitetsrom 1

Rommet er litt over 150m2, og kan lånes gratis til øving av lokale aktører. Rommet kan også leies som tilleggsrom ved større forestillinger i helger, og har da mulighet for å se på monitor hva som skjer på scenen i kultursalen.

Utstyr i rommet (utover grunnskolens eget utstyr) er Mackie SRM650 PA med ProFX30v2 miksebord, Yamaha Stage Custom trommesett med Zildjan A Custom cymbalpakke, Yamaha C4 og Roland FP60 stagepiano, Hartke VX3500 bassforsterker og Boss Katana 100 gitarforsterker (Roland GA-FC footswitch og vokalmikrofoner kan lånes på forespørsel), samt projektor og Yamaha CLP685PE digitalpiano.

Rommet ligger i nærheten av kultursalen.

Det er ikke fast møblering i rommet (men stoler er tilgjengelig), noe som gjør at det også kan benyttes til dans og annen lettere idrettslig aktivitet i tillegg til større musikkensembler.

 

Dans / aktivitetsrom 2

Rommet er litt over 150m2, og har heldekkende speil med barrer på to vegger, samt sminkebord med speil over langs en vegg. Projektor og lydanlegg. Yamaha CLP685PE digitalpiano. Gardiner kan trekkes foran speilene. Monitor kan vise hva som skjer på scenen i kultursalen ved behov. Rommet ligger rett ved sceneinngangen til kultursalen.

Gulvet er Harlequin Activity med Studio overflate. Rommet skal kun brukes til dans, uten sko.

Hele mandag – torsdag og dagtid fredag vil rommet være i bruk av grunnskolen og kulturskolen, mens det kan være mulig å låne / leie lokalet i helger.

 

 

Lokaler Bråte

Kultursal:

Den tidligere gymsalen på Bråte har blitt bygd om til kultursal med plass til 139 i skyveamfi. Sceneområdet består av scene på flatt gulv med mulighet for å bruke opprinnelig scene i bakkant som tilleggsareal ved større oppsetninger.

Kultursalen bookes via bookingkultur@ahk.no Se leiepriser.

 

 

Lokaler Rømskog

Rømskog Kulturhus har flere lokaler for utleie til ulike formål. 

Kombinasjonssalen har en scene på 50 m2 og sitteplasser til 300 mennesker. Salen brukes til både fysiske aktiviteter og større kulturarrangement. Trimrommet har et godt utvalg av treningsapparater og tilhørende garderober, dusjer og badstue. I selskapslokalene er det både spisesal, salonger og et moderne kjøkken. Lokalene er godt egnet til selskaper opp til 100 personer. I tillegg finnes det et mindre lokale godt egnet for møter og mindre selskaper og lignende.

Booking: bookingkultur@ahk.no eller telefon 957 69 107.