Lån/leie av lokaler

KulturArena Aurskog-Høland har flere lokaler som kan lånes / leies i Haldenveien 123, Bjørkelangen.

Last ned våre leiepriser (PDF)

Last ned generelle leievilkår (PDF)

Last ned tekniske spesifikasjoner, Bråte kultursal (PDF)

Last ned tekniske spesifikasjoner, Bjørkelangen (PDF)

Last ned tekniske spesifikasjoner, Rømskog Kulturhus (PDF)


Lokaler Bjørkelangen

Blackbox:

Sosialrom 2 er bygd som en blackbox. Rommet kan brukes til mindre rytmiske konserter, teaterøving, dans og som reserve møterom (50 stoler, ingen bord). Det er helfigurspeil på en vegg, sminkebord med speil over langs en vegg bak teppe med dimbart lys på egen kurs, grid i tak med enkelt scenelys og PA med subhøgtalere, Yamaha CLP685PE digitalt piano, projektor, og skinner med svarte tepper som kan omkranse hele fremføringsrommet. Størrelse 100m2. Monitor som kan vise hva som skjer på scenen i kultursalen dersom rommet leies som tilleggsrom ved større forestillinger.

Lokale lag og foreninger kan låne rommet gratis til øving. Rommet kan leies til mindre konserter og forestillinger til en rimelig pris når rommet er ledig. Andre aktører betaler en noe høyere leie. Se leiepriser.
Booking: [email protected]

 

Kultursal

Kultursalen har plass til 357 i amfi med tillegg av 6 rullestolplasser som også har plass til ledsager, totalt inntil 369 plasser. Med amfiet skjøvet inn kan det være 500 publikummere stående.

Salen har stort sceneareal (bred og dyp) på flatt gulv, elektroakustisk system levert av Yamaha med Vivace styringsenhet som gir godt medhør på scenen uten bruk av monitorer, og enkel justering av etterklangstid mellom ulike typer innslag i området 0,8 – 2,2s. Systemet kan brukes med og uten PA. Det er laget en egen romslig orkesterscene til bruk ved musikaloppsettinger over lageret bak hovedscenen.

Helfigurspeil og sminkebord i lageret bak scenen, 60m2 sceneplattinger, korbenker til 100 sangere, fastmontert PA, standard lys inkl. bevegelig lys, digitalt flygel Yamaha CVP709GP, Yamaha C7X akustisk flygel, Yamaha Live Custom trommesett med god cymbalpakke, projektor, talerstol med enkel betjening, og trådløse mikrofoner.

Kultursalen leies ut til svært gunstige priser. Leien inkluderer det vi besitter av utstyr. Stemming av flygel vil komme som tillegg, det samme vil bruk av teknisk kompetanse utover den enkle betjeningen av lyd og lys som leietaker selv kan forestå via iPad (Bruk av miksebord for lyd og lys krever innleid tekniker godkjent av vår teknisk ansvarlige).
Se leiepriser. Booking: [email protected]

 

Møterom kultur

Sosialrom 1 vil lag og foreninger kunne låne til møter. Rommet vil også være backstagerom når det er ledig, og har monitor som kan vise hva som foregår på scenen i kultursalen. Mandager er rommet i bruk av kulturskolen fra morgen til kveld, mens juniorklubben bruker rommet fast hver tirsdag ettermiddag. For øvrig vil det også være i bruk som møterom for kultur. Når det ikke er annen bruk, vil det også være pauserom for de som jobber på kulturskolen.

Rommet har projektor, lerret og tavle. Fem bord med plass til inntil 30 personer (20 ved langbord). Mulighet for å koke kaffe / vann, samt serveringsøy for medbragt mat.

Booking: [email protected]

 

Øvingsrom

KulturArena Aurskog-Høland har rom til ulike formål og i ulike størrelser som kan lånes og leies avhengig av hvilken aktør du er.

Ad Lib, øvingsrom for band

Rommet - som er ca. 35m2 - kan lånes gratis til øving av lokale aktører.

Utstyr i rommet er PA bestående av to Mackie SRM650 med to SRM1850 subhøgtalere og ProFX16v2miksebord, Yamaha Stage Custom trommesett med Zildjan A Custom cymbalpakke, Yamaha C4 og Roland FP60 stagepiano, Hartke VX3500 bassforsterker og Boss Katana 100 gitarforsterker (Roland GA-FC footswitch og vokalmikrofoner kan lånes på forespørsel), samt projektor.

Utstyret som står i rommet finnes også i en rekke andre rom på anlegget som barn og unge kommer i kontakt med gjennom undervisning i grunnskolen og kulturskolen. Vi håper at det skal bidra til å stimulere til økt aktivitet blant barn og unge J

 

Musikkrom / aktivitetsrom 1

Rommet er litt over 150m2, og kan lånes gratis til øving av lokale aktører. Rommet kan også leies som tilleggsrom ved større forestillinger i helger, og har da mulighet for å se på monitor hva som skjer på scenen i kultursalen.

Utstyr i rommet (utover grunnskolens eget utstyr) er Mackie SRM650 PA med ProFX30v2 miksebord, Yamaha Stage Custom trommesett med Zildjan A Custom cymbalpakke, Yamaha C4 og Roland FP60 stagepiano, Hartke VX3500 bassforsterker og Boss Katana 100 gitarforsterker (Roland GA-FC footswitch og vokalmikrofoner kan lånes på forespørsel), samt projektor og Yamaha CLP685PE digitalpiano.

Rommet ligger i nærheten av kultursalen.

Det er ikke fast møblering i rommet (men stoler er tilgjengelig), noe som gjør at det også kan benyttes til dans og annen lettere idrettslig aktivitet i tillegg til større musikkensembler.

 

Dans / aktivitetsrom 2

Rommet er litt over 150m2, og har heldekkende speil med barrer på to vegger, samt sminkebord med speil over langs en vegg. Projektor og lydanlegg. Yamaha CLP685PE digitalpiano. Gardiner kan trekkes foran speilene. Monitor kan vise hva som skjer på scenen i kultursalen ved behov. Rommet ligger rett ved sceneinngangen til kultursalen.

Gulvet er Harlequin Activity med Studio overflate. Rommet skal kun brukes til dans, uten sko.

Hele mandag – torsdag og dagtid fredag vil rommet være i bruk av grunnskolen og kulturskolen, mens det kan være mulig å låne / leie lokalet i helger.

 

Andre øvingsrom:

Anlegget har også andre øvingsrom som kan lånes etter avtale med kulturskolens administrasjon [email protected] . Rommene forutsetter at de som låner rommet kan låses inn og ut, da disse rommene ikke har nøkkelkortsystem. Dette gjelder:

Øvingsrom slagverk:

Rommet er godt utstyrt med melodisk slagverk i tillegg til akustiske og digitale trommesett, perkusjon PA-anlegg med subhøgtalere, to stagepiano, bassforsterker og gitarforsterker. Prioriteres slagverkere som har behov for å øve på instrumenter de ikke har hjemme, og band som trenger utstyr som finnes på rommet.

Øvingsrom gitar:

Rommet er godt utstyrt for gitarister og bassister, men har også et godt digitalt trommesett, to stagepiano og PA-anlegg. Prioriteres gitarister som har behov for å øve på utstyr som de ikke har hjemme.

Øvingsrom piano:

Rommet er godt utstyrt for pianister. Yamaha C3X akustisk flygel, Yamaha CVP709B pianoversjon av flygelet som står i kultursalen, Yamaha U1PE trans-akustisk piano, Nord Stage 3, Yamaha C4 og Roland FP-60 stagepiano, PA-anlegg.

Prioriteres pianister som trenger å øve på instrumenter de ikke har tilgjengelig hjemme.

Øvingsrom vokal:

Rommet er utstyrt med akustisk piano, Yamaha C4 og Roland FP-60 stagepiano og PA-anlegg med mikrofoner.

Prioriteres vokalister som har behov for å øve med sanganlegg.

 

 

 

Lokaler Bråte

Kultursal:

Den tidligere gymsalen på Bråte skole bygges om til kultursal med plass til 139 i skyveamfi. Sceneområdet består av scene på flatt gulv med mulighet for å bruke opprinnelig scene i bakkant som tilleggsareal ved større oppsetninger.

Kultursalen kan bookes fra august 2018. [email protected] Se leiepriser.

 

 

Lokaler Rømskog

Rømskog Kulturhus har flere lokaler for utleie til ulike formål. 

Kombinasjonssalen har en scene på 50 m2 og sitteplasser til 300 mennesker. Salen brukes til både fysiske aktiviteter og større kulturarrangement. Trimrommet har et godt utvalg av treningsapparater og tilhørende garderober, dusjer og badstue. I selskapslokalene er det både spisesal, salonger og et moderne kjøkken. Lokalene er godt egnet til selskaper opp til 100 personer. I tillegg finnes det et mindre lokale godt egnet for møter og mindre selskaper og lignende.

Booking: [email protected] eller telefon 957 69 107.

 

 

 

_
_
_