Contrazt - festfolkets favorittdanseband

Om arrangementet

Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband.

Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av fire gullplater og for ikke å glemme fire tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Contrazt mottok Våler kommunes Kulturpris for 2015.

Contrazt sitt femtende album på femten år, «Live 15 år  15 låter» er lett gjenkjennbar i typisk Contrazt-stil med mye energi og spilleglede. 13 av 15 låter på albumet er signert bandets egne medlemmer. "Live 15 år 15 låter” kom i juni 2020. I 2015 var Contrazt en av deltagerne i Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”. Albumet ”Hælj” som kom i 2015 ble nominert til Spellemannprisen i kategorien danseband. I 2016 gjestet bandet også Trygdekontoret og Beat for Beat på NRK1. I 2017 spilte bandet live på Sommertoget i samme fjernsynskanal. Sist sett i NRK´s Låt for låt danseband.

I 2020 feiret Contrazt 15- årsjubiléum som turnérende band. Mange spennende oppdrag med mye moro rundt om i Norge, Sverige, Færøyene og Spania i jubiléumsåret.

Contrazt er landets hyppigst turnerende band i sin genre de siste åra. 2021- kalenderen er også i ferd med å fylles opp. ”Contrazt- landets mest oppegående og progressive danseband”- sitat hovedstadspressen.

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikanter med lang fartstid, og besetningen er:

Gro Anita Dybendal (vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken (trommer) og Svein Morten Haugerud (keyboards/trekkspell/saksofon).

Til slutt er det bare å si at å oppleve Contrazt på scenen er et skue verdt for alle. Med sin spilleglede, publikumskontakt og utstråling som raskt smitter over scenekanten er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i landet i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.